Agile Scrum retrospektivni tečaj (u 5 jednostavnih koraka)

“” ”

Spuštanje performansi vašeg Agile tima s učinkovitim retrospektivnim sastancima Scrum

UVOD


Povećajte produktivnost i suradnju vašeg tima koji dominira u umjetnosti Scrum Retrospektivnih sastanaka. U ovom sveobuhvatnom tečaju naučit ćete osnovne vještine i tehnike kako biste postali samouvjereni facilitator i pojačali vrijedna poboljšanja unutar svog agilnog tima.

Pregled tečaja

1. Dizajn

Otkrijte snažnu i dokazanu metodu u pet koraka kako biste bez napora dizajnirali svoje sastanke. S detaljnim uputama naučit ćete kako započeti retrospektivni sastanak i uspješno ga završiti.

2. Stvori

Naučite kako stvoriti učinkovite kalendare s jasnom svrhom i svrhom. Dobijte uvid u to kako stvoriti utjecajne aktivnosti sastanka koje su usklađene s vašim ciljevima.

3. Run

Ovladajte umjetnost provođenja sastanaka bez gubitka vremena i energije. Nabavite praktične savjete za upravljanje grupom, donošenje timskih odluka i korištenje profesionalnih alata za olakšavanje. Pored toga, naučit ćete kako se nositi s problematičnim pojedincima i održavati smirenost tijekom grijanih rasprava.

Što ćete naučiti

Upisivanjem na ovaj tečaj steći ćete sljedeće vještine i znanje:

– provoditi učinkovite sastanke koji poboljšavaju produktivnost i suradnju
– Povećajte izvedbu svog tima s okretnim retrospektivnim sastancima
– Učinkovito se bavite problematičnim pojedincima na sastancima, kao što su dominatori ili promjena predmeta
– Održavajte profesionalnost i smirenost tijekom sastanaka
– Primite besplatnu e -knjigu koja sadrži moćne aktivnosti za sastanke

Testimonials

Pogledajte što naši studenti imaju reći o tečaju:

– “Ovaj tečaj nudi duboke uvide o stvaranju i promociji učinkovite kulture tima. Praktični savjeti su neprocjenjivi i u velikoj mjeri će imati koristi od mojih budućih projekata.” – John Smith
– “Martin nudi fantastičan set alata za one koji žele poboljšati suradnju. Videozapisi visokog kvaliteta i komplementarni dokument olakšavaju slijediti -Up. Moji sljedeći sastanci definitivno će imati koristi od ovog znanja!” – Emily Johnson
-“Impresioniran sam sveobuhvatnim smjernicama o provođenju sastanaka. Odjeljak koraka -koraka o kreiranju sastanaka je posebno koristan. Kao Scrum Master, preporučujem ovaj tečaj. To je zaista korisno!” – Michael Anderson

Bonus Materijali

Da bismo dodatno podržali vaše učenje, pružamo sažetke za svaki odjeljak. Ovi sažeti sažeci sadrže sve važne točke obuhvaćene tečajem, što ih čini korisnim referencama u pripremi i provođenju svojih sastanaka.

Sada se upišite

Pridružite se sada i počnite pretvarati svoje okretne sastanke u vrijedne i produktivne sesije. Uz našu garanciju za 30 -dnevnu nadoknadu bez rizika, neograničenog pristupa doživotu i potvrde o završetku, imate sve za stjecanje. Poduzmite prve korake kako biste postali vješti facilitator sastanka i otključao puni potencijal vašeg tima!

Scroll to Top