PMI -ACP ispitna pitanja Tečaj 2023 – Praktični testovi | Simulirani testovi

“” ”

PMI -ACP ispitna pitanja 2023. – Praktični testovi | Simulirani testovi

Sveobuhvatni praktični test za pripremu za PMI ACP ispit

Ako želite dobiti vrlo cijenjeni PMI ACP certifikat 2023. godine, onda je ovaj tečaj savršen za vas! Počnimo s nekim brzim pitanjima, hajde? Jeste li ikad naišli na uvjete “kupce” ili “zatvorenike” na Agile? Znate li što je prozor Fishbowl i kako ga Agile može koristiti? Pokušajmo još nekoliko pitanja. Hoćete li formirati tim s T -učvršćenim vještinama ili ja za vaš sljedeći agilni projekt? Primjenjujete li princip Invest pisanjem korisničkih priča sa svojim timom Scrum? PMI-ACP ispit može uključivati ​​pitanja o tim manje poznatim pojmovima, a kada koristite ove praktične testove, dobit ćete izloženost ovim i mnogim drugim važnim konceptima Agile i kako ih primijeniti u različitim scenarijima.

Ovi PMI ACP praktični testovi pažljivo su odabrani tako da pokrivaju različite i više tema koje se obično pitaju na pravom PMI ACP ispitu. Svaki od četiri praktična testova sastoji se od 120 pitanja i traje 180 minuta. Pitanja se razvijaju na temelju iste postotne raspodjele istinskog PMI ACP ispita, što je sljedeće:

– Domena L: Načela i mentalitet Agile – (16%)
– LL domena: vrijednost -orijentirana isporuka – (20%)
– Domena LLL: Angažiranje dionika – (17%)
– LV domena: izvedba tima – (16%)
– Domena V: Adaptivno planiranje – (12%)
– VL domena: otkrivanje i rješavanje problema – (10%)
– VLL domena: kontinuirano poboljšanje (proizvod, proces, ljudi) – (9%)

Praktični testovi dizajnirani su za simulaciju scenarija Agile Project Real -World Agile i procjenu njihove sposobnosti da reagiraju kao agilni praktičar. Možda ćete otkriti da je više odgovora možda ispravno, ali morate odabrati najbolju opciju za zadani scenarij.

Iako postoje različite značajke treninga i videozapisi na mreži za učenje PMI ACP ispitanih tema, ključno je pojačati svoje znanje i osigurati da ste u potpunosti pripremljeni praktičnim testovima. Ovi praktični ispit testirat će vaše razumijevanje sadržaja PMI ACP i pomoći će vam da utvrdite jeste li spremni za ispit.

Ako u ovim praktičnim testovima dosljedno dobivate 75% ili više rezultata, dobar je pokazatelj da ćete moći položiti PMI ACP ispit jer je razina poteškoće slična. Pravi PMI ACP ispit sastoji se od 120 pitanja s trajanjem od 180 minuta. Ovi praktični testovi odražavaju isti format, sa 120 pitanja u svakom testu i vremenski trajanje od 180 minuta, pružajući realno i simulirano okruženje za pripremu za stvarni ispit.

Pridružite nam se sada i pripremite se za dobivanje prestižnog PMI certifikata. Sretno!

Zakonsko upozorenje: Pitanja u ovim praktičnim testovima stvaraju isključivo, na temelju mog osobnog iskustva pripreme i obavljanja ACP ispita. Scenariji su razvijeni iz mog iskustva u upravljanju projektima. Koristio sam javno dostupne informacije o novom ACP ispitnom formatu kako bih razvio pitanja. Ova pitanja nisu stvorena iz memorije i ne predstavljaju stvarna pitanja ACP ispita. Koristite ova pitanja kao vodič za pomoć u pripremi, a ne kao prikupljanje prethodnih pitanja s ACP ispita. Samo PMI zadržava pravo objavljivanja bilo kakvih pitanja s ACP ispita prethodnih ispita. Nemam povezanost s PMI -om ili bilo kojim davateljima obrazovanja koji je priznao PMI.

Scroll to Top