PMP tečaj vokabulara – vodič za pojmove i definicije PMP -a

“” ”

PMP vokabular – Sveobuhvatni vodič za pojmove i definicije PMP -a

Svladajte sve PMP osnovne uvjete za vaš sljedeći PMP ispit u 2021.

Ako želite brzo i učinkovito položiti PMP ispit, razumijevanje terminologije PMP ispita je presudno. Upoznavanje ovih uvjeta bolje će vas pripremiti da se suočite s izazovnim ispitnim pitanjima. S više od 18 godina iskustva u nastavi za pripremu za PMP ispit, napisao sam popularne knjige o certifikate PMP, CAPM i PMI-ACP. Kroz svoju nastavnu karijeru naglasio sam važnost stvaranja flash kartica kako bih učvrstio svoje znanje o pojmovima PMP -a. Međutim, mnogi ljudi imaju poteškoća slijediti ovu metodu zbog svoje dugotrajne prirode i neugodnosti nošenja puno karata.

Srećom, razvio sam rješenje za suočavanje s tim izazovima. Ovaj pojedinačni tečaj nudi jednostavan i učinkovit način za učenje svih pojmova i definicija PMP -a. Pažljivo sam odabrao gotovo 700 pojmova PMP koji su ključni za vaš uspjeh na ispitu. Svaki izraz i njegova odgovarajuća definicija predstavljeni su na ekranu i čitaju naglas, omogućujući vam da gledate, slušate i naučite bez napora. Pri savladavanju ovih uvjeta značajno ćete povećati svoje šanse za položenje ispita.

Da bih dodatno podržao pripremu za PMP ispit, u ovaj tečaj uključio sam nekoliko resursa:

– Sastavljanje u cijelom tekstu svih vokabulara na prikladnom mjestu (imajte na umu da je zabranjeno kopiranje i dijeljenje ovog sadržaja)
– PMP vokabular PDF s dijapozitivima na cijelom zaslonu
– PMP PDF PDF s dva pojma po stranici
– PMP PDF PDF s tri pojmova po stranici
– PDF dokument koji sadrži samo uvjete PMP vokabulara u tekstu

Iako ovaj tečaj možete pristupiti na računalu ili Mac -u, preporučujem vam preuzeti besplatnu aplikaciju UDEMY na vašem mobilnom telefonu. To će vam omogućiti da slušate i učite bilo gdje, maksimizirajući svoju produktivnost. Zapamtite, sve je u inteligentnom radu, a ne teško!

Što ćete dobiti od ovog tečaja:

– Sveobuhvatno znanje o svim pojmovima i definicijama PMP ispitivanja
– Potpuna pokrivenost vokabulara PMP 2021
– Poboljšana učinkovitost u odgovaranju na ispitna pitanja, iskorištavajući njegovo razumijevanje terminologije PMP -a
– Fleksibilnost za gledanje, slušanje i učenje bilo kada, bilo gdje
– Pristup PDF -ovima za brzi pregled i pojačanje.

Scroll to Top