Tečaj procjene troškova – osnovni tečaj

Procjena troškova izgradnje – Osnovni tečaj

Odbacivanje i analiza građevinskih predmeta za procjenu troškova

Procjena troškova izgradnje ključni je proces u području izgradnje. Ovaj sveobuhvatni tečaj dizajniran je za inženjere, studente i profesionalce koji su uključeni u građevinske radove. Pruža praktično znanje i iskustvo u procjeni i kontroli troškova. Polaskom ovog tečaja dobit ćete solidne troškove procjene troškova koji se mogu primijeniti na razne građevinske predmete, uključujući civilne, arhitektonske i MEP -ove.

Kroz ovaj tečaj naučit ćete kako prepoznati i definirati detaljan opseg svake građevinske stavke, odabrati odgovarajuću metodologiju na temelju dostupnosti podataka i faze projekta i pripremiti potrebne podatke za preciznu procjenu. Otkrit ćete i tehnike za razdvajanje i analizu predmeta, kao i normalizaciju i opisivanje na temelju povijesnih podataka i iskustva. Pored toga, imat ćete pristup najboljim modelima i obrascima za procjenu troškova, a naučit ćete kako izvući plaće opreme i radne snage iz financijskih podataka.

Pored toga, ovaj će ga tečaj voditi u izgradnji efektivnih postupaka procjene troškova i stvaranja sveobuhvatne baze podataka o lokalnim promatranjima, produktivnosti, materijalnog otpada i troškova. Također ćete dobiti vrijedne uvide u navođenje predmeta, analizu citata i pregovaranje o cijenama s dobavljačima i podgovorenim. Pored toga, istražit ćete životni ciklus troškova i različite metodologije troškova.

Na kraju ovog tečaja kupit ćete sljedeće vještine i znanje:

Što ćete naučiti:

1. Odaberite odgovarajuću metodologiju procjene troškova.
2. Pripremite i prikupite podatke potrebne za procjenu troškova bilo kojeg predmeta.
3. Koristite najbolje obrasce za procjenu troškova.
4. Standardni i opisati stavke i pakete na temelju povijesnih podataka i iskustva.
5. Razviti učinkovite postupke procjene troškova.
6. Izgradite sveobuhvatnu bazu podataka na -liste opažanja, produktivnosti, gubitka materijala i troškova.
7. Citirajte stavke i analizirajte citate.
8. Pregovarajte o cijenama s dobavljačima i podgovorenim.

Danas je upisan na ovaj osnovni tečaj procjene troškova izgradnje i poboljšati svoju stručnost u procjeni troškova građevinskih projekata.

Scroll to Top