Uvod Tečaj u Microsoft Power Automatiziranje radne površine

“” ”

Uvod u Microsoft Power Automatizing Desktop

Saznajte kako stvoriti RPA bez programiranja za korisnike sustava Windows 10

Power Automatiziranje radne površine besplatan je alat koji se pruža korisnicima Windows 10 koji vam omogućuje stvaranje robotske automatizacije procesa (RPA) bez ikakvog znanja o programiranju. U ovom ćete tečaju doživjeti sljedeću generaciju RPA alata.

Je li stvarno moguće raditi RPA bez programiranja?

Nocode, Lowcode. Desktop Microsoft Power Automatizing omogućuje vam automatizaciju svojih poslovnih procesa i izvođenje RPA bez da ste programer. Besplatno je za korisnike sustava Windows 10, ali možda će vam biti malo zastrašujuće za početak. Možda čak pomislite da RPA nije relevantna za vas. Razumijem vašu zabrinutost. Kao netko tko nije programer i nije svjestan programiranja, nekada sam razmišljao na isti način. Mislila sam da je RPA nemoguće nekome poput mene. Međutim, nisam mogao biti znatiželjan, pogotovo jer je besplatan za korisnike sustava Windows 10. Stoga sam odlučio isprobati i počeo isprobavati napajanje Power Desktop. I dok sam radio s njim, shvatio sam: “Jao! Stvarno mogu to učiniti s tim!”

To je poput ostalih Microsoftovih proizvoda

Kao što se očekivalo od Microsoftovog proizvoda, Power Automate Desktop ima prijateljsko sučelje koje je slično drugim Microsoftovim proizvodima. Uloga povlačenja i oslobađanja u RPA je poput rada s dinamičnim tablicama u Excelu. Jedini element sličan programiranju je koncept varijabli, ali brzo sam ih koristio. Ova ugodna otkrića promijenila su moju percepciju energije automatizirane radne površine. Programerima nije ekskluzivno; U stvari, dizajniran je za ljude poput nas koji se bave svakodnevnim uredskim radom. Postao je alat koji se može koristiti jednako lako kao Excel. Želio sam da drugi ljudi pokušaju isto, pa sam stvorio ovaj tečaj.

excel = proračunska tablica, powerpoint = prezentacija, automatizacija snage = automatizacija

Kao što za prezentacije koristite Excel za proračunske tablice i PowerPoint, možete koristiti Power Automate Desktop za automatizaciju svojih poslovnih procesa. Sve su to Microsoft proizvodi, pa su sučelje i upotrebljivost vrlo slični. Power Automatizacija radna površina nije potpuno drugačija; On samo ima drugačiju svrhu. Na istoj je razini kao i Excel i PowerPoint, poznat i jednostavan za upotrebu.

Osjećajte se samouvjereno i obučeno

Svrha ovog tečaja je pobuditi zanimanje za automatizaciju radne površine i pružiti vam osnovno znanje da ga koristite s povjerenjem. Želim da shvatite da automatizacija vaših poslovnih procesa i RPA nisu izvan vašeg dosega. Jednom kada to osjetite, možete nastaviti putovanje učenjem istražujući resurse na webu, YouTubeu i drugim platformama poput Udemyja. U ovom tečaju nećemo se probiti u složene rasprave o tome što je RPA. Umjesto toga, idemo ravno na praktične vježbe kako bismo naučili osnovne operacije. Nakon pokrivanja osnova, stvorit ćemo praktične automatizacije za različite scenarije.

30 -dana Upute za povrat i nadoknadu

Možda imate zabrinutosti oko preuzimanja i instalacije napajanja na radnoj površini na vašem Windows 10 računalu. Da bismo to riješili, u ovaj smo tečaj uključili odjeljak posvećen postupku preuzimanja i instalacije. Možete ga isprobati besplatno i osigurati da radite na računalu prije nego što se upišete na tečaj. Pored toga, nudimo jamstvo za povrat od 30 dana. Razumijemo da se teme poput Power Automatiziraju radnu površinu, RPA i poslovna automatizacija mogu izgledati zastrašujuće, a vi možete dovoditi u pitanje vašu sposobnost da ih naučite. No, s našim jamstvom nadoknade i činjenicom da je Power automatizirao radnu površinu besplatan za korisnike Windows 10, možete početi učiti bez ikakvog rizika. Pa zašto ne isprobati RPA? Nađimo jedni druge na tečaju i zajedno istražujemo mogućnosti.

Što ćete naučiti

  • Kako nikada nisam koristio radnu površinu za automatizaciju za stvaranje jednostavnih automatizacija
  • Osnovna upotreba automatizirane radne površine napajanja
  • Iskustvo u stvaranju i testiranju RPA iz prve ruke
  • Naučite kako stvoriti RPA bez kodiranja

“”

Scroll to Top