Upotrijebite kurs 2.0 uz pomoć chatgpt -a za Lean IT zahtjeve

“” ”

Razviti više i bolje slučajeve upotrebe uz pomoć chatgpt ai tehnologije

Spremni ste da svoje vještine analize poslovanja prenesete na novu razinu?

Zamislite da ste poslovni analitičar ili aspirant prema njemu, sjedeći na IT raskrižju i poslovnu strategiju. Nalazite se preplavljenim popisom ogromnih projekata, pregledavajući složene zahtjeve i borite se za komunikaciju s tehnološkim profesionalcima koji, čini se, govore drugačijim jezikom. Zvuči poznato? Što ako postoji način da se pojednostavi ova složenost, optimizirate postupak koristeći mršave principe i iskoristite snagu generativnog AI poput chatgpt-4? Zaintrigiran? Trebao bi biti.

Ovaj tečaj, koji je razvio iskusni instruktor poslovne analize s više od 35 godina iskustva i specijalizacije u AI alatima, je sliv. Uz mnoštvo znanja i trikova zanata, ovaj će ga tečaj opremiti vještinom da se istakne u stalnom poslovnom scenariju.

Zašto odabrati ovaj tečaj?

U današnjem ubrzanom poslovnom svijetu modeli tradicionalnih slučajeva više nisu dovoljni da bi bili u toku s agilnim i mršavim metodologijama. Ovaj je tečaj osmišljen za one koji ne žele samo slijediti, već i krenuti naprijed. Pretvaranje tradicionalnih slučajeva upotrebe u “slučajeve mršavih uporabe” koji su okretni i točni, i iskorištavajući chatgpt-4, vrhunski AI alat, možete ubrzati tijek rada i optimizirati svoje napore.

U ovom ćete tečaju naučiti razviti dijagrame slučaja dinamičke uporabe, istražiti slučajeve mršave uporabe u njemu i usporediti ih s korisničkim pričama. Uz pomoć AI -ja, moći ćete učinkovito komunicirati s poslovnim i tehnološkim timovima, smanjujući uska grla projekta. Postanite referentni stručnjak za svoj tim, naoružani slučajevima mršave uporabe koje generira IA koji će impresionirati vaše kolege.

Što razlikuje ovaj tečaj?

Ovaj tečaj nadilazi pružanje visokokvalitetnog sadržaja. Ubrizgava angažman i zabavu u svijetu poslovne analize. Pronaći ćete savršenu kombinaciju teorije, stvarnih aplikacija i demonstracija koje će vas voditi kroz postupak provedbe.

Još nije uvjeren? Zaronimo u praktične primjere koji zrcale izazove s kojima ćete se suočiti na poslu. Naučit ćete kako identificirati slučajeve korištenja različitih izvora, poput izjava o viziji i poslovnih događaja. Analizirat ćemo analizu događaja/odgovora, pojasniti uključivanja i proširenja u slučajevima korištenja i pružiti praktičnu demonstraciju u kojima chatgpt-4 pomaže u stvaranju dijagrama upotrebe slučaja. Ukratko, svjedoci ćete transformacijske moći načela Lean i AI u kombinaciji s solidnom poslovnom analizom.

Tko bi se trebao registrirati?

Ako tek započinjete karijeru ili želite poboljšati svoje vještine, ovaj tečaj je vaša putovnica da postanete visoko cijenjeni i višedimenzionalni poslovni analitičar. Ako ste željni pretvoriti prikupljanje zahtjeva zamornog zadatka u nešto lako, došli ste na pravo mjesto.

Jeste li spremni za transformativno putovanje u poslovnoj analizi? Kliknite gumb ‘Pretplatite se’ i mi ćemo ga danas pretvoriti u budućeg poslovnog analitičara!

Zašto biste trebali odabrati ovaj tečaj?

Ovaj je tečaj nedavno ažuriran s tonom novog sadržaja. Sada uključuje demonstracije pomoćnika AI chatgpt-4 kako bi stvorio dijagrame i specifikacije slučaja. IntelliMated Video lekcije koriste vizualne prikaze za pojednostavljenje složenih koncepata i udruga. Upitnici i zadaci pružaju priliku za testiranje vašeg razumijevanja i jačanje učenja. Također ćete dobiti pomoć instruktora kako bi odgovorili na bilo koja pitanja i dobili dodatne informacije. S pristupom doživotnom tečaju, uključujući buduća ažuriranja i 30 -dnevni jamstvo povrata potpomognutog od strane UDEMY -a, možete uvjeriti snagu slučajeva upotrebe kako biste umanjili nedostatak komunikacije u IT inicijativama.

O instruktoru

Naš instruktor, John Smith, poznati je stručnjak za agilnu poslovnu analizu. S više od 100 000 studenata upisanih na svojih 19 UDEMY tečajeva, zagovara mršave i okretne metode, uključujući upotrebu AI alata, kako bi popunili komunikacijski jaz između poslovanja i IT zajednica. John ima opsežni YouTube kanal s 111 videozapisa, 19.000 pretplatnika i 1,9 milijuna pregleda. Autor je nekoliko knjiga o poslovnoj analizi koje se bave alatima i tehnikama za agilne i tradicionalne softverske zahtjeve. Kao savjetnik za nekoliko tvrtki Fortune 500 i vladinim agencijama, John je olakšao stotine radionica o korisničkim pričama i prikupljajući zahtjeve za nekoliko milijuna dolara projekata. S više od 35 godina iskustva u treningu na licu, on djeluje kao trener i mentor za aspirativne poslovne analitičare. Jeste li još uvijek u dvojbi? Pogledajte naše besplatne preglede kako biste iz prve ruke isprobali stil i isporuku Ivanova instruktora.

Što ćete naučiti

Kada se upišete na ovaj tečaj, stekli ćete sljedeće vještine:

– Procjena kako generativni AI, poput chatgpta, može poboljšati učinkovitost poslovnih analitičara i pružiti bolje rezultate.
– Obraniti potrebu za slučajevima mršavih uporabe kako biste umanjili otpad u procesu otkrivanja zahtjeva.
– Opišite glavne komponente slučaja mršave uporabe.
– Interakcija korisnika dokumenata u opisima i dijagramima slučajeva mršave uporabe.
– Odredite kako se nositi sa standardnim stazama i riješiti alternativne i izuzetne situacije.
– Izdvojite slučajeve korištenja izjave o viziji uz pomoć chatgpt-4.
– Primijenite analizu poslovnih događaja kako biste otkrili slučajeve mršave uporabe na temelju poslovnih aktivnosti.
– Analizirajte poslovne scenarije kako biste otkrili slučajeve mršave uporabe.

Ne propustite ovu priliku da podignete svoje vještine analize poslovanja. Pretplatite se sada i krenite na transformativno putovanje u svijetu poslovne analize.
“” “

Scroll to Top