Tečaj planiranja akvizicije (PMI – PMP)

“” ”

Planiranje stjecanja (PMI – PMP)

Program certificiranja profesionalnog projekta u upravljanju projektima (PMI-PMP)

Tečaj planiranja akvizicije (PMI – PMP) dio je sveobuhvatnog programa certificiranja profesionalnog upravljanja projektima (PMI -PMP). Ovaj se tečaj usredotočuje na bitna znanja i vještine potrebne za učinkovito upravljanje stjecanjem u upravljanju projektima.

Upravljanje stjecanjem igra ključnu ulogu u uspjehu projekta, osiguravajući pravovremeno stjecanje robe i usluga potrebnih za projekt. To uključuje nekoliko aspekata, poput kupnje sirovina, outsourcing specijaliziranih usluga i održavanje čvrstih odnosa s dobavljačima.

U ovom ćete tečaju saznati o procesu planiranja akvizicije, koji uključuje sljedeće teme:

1. Kupci i prodavači u upravljanju stjecanjem
2. Uvod u ugovore
3. Ulazi za planiranje stjecanja
4. Ugovori s fiksnom cijenom
5. Ugovori i materijali za nadoknadu troškova i vremena
6. Alati i tehnike planiranja akvizicije
7. Analiza obavljanja ili kupovine
8. Provođenje analize ili kupovine
9. Rezultati planiranja akvizicije
10. Dokumenti i akvizicije
11. Vježba: planiranje akvizicije

Na kraju ovog tečaja moći ćete identificirati pojedince u scenariju kao što su kupci ili prodavači, odrediti smanjenje rizika prema ugovoru za kupce ili prodavače, prepoznati inpute za postupak planiranja akvizicije, identificirati različite vrste ugovora fiksne cijene , klasificirajte sporazume kao što su ugovori o nadoknadi troškova ili vremena i materijala, identificirajte alate i tehnike koje se koriste u planiranju akvizicije, izvršavaju analizu obavljanja ili kupnje i određivanja točke ravnoteže, prepoznati rezultate postupka planiranja akvizicije, identificirati dokumente korištene u zahtjevu i Aktivnosti stjecanja s potencijalnim dobavljačima i pokazuju vaše razumijevanje procesa planiranja akvizicije.

Jeste li spremni poboljšati svoje vještine upravljanja stjecanjem? Kliknite gumb “Napravite ovaj tečaj” i pridružite nam se na ovom uzbudljivom putu učenja!

Scroll to Top