Tečaj za obuku Microsoft Project 2019

“” ”

Microsoft Project 2019 Training

Domine najtraženija vještina sa specijaliziranim vodstvom

Klasifikacija: 4.4 od 599 recenzija
Ukupno trajanje: 2 sata
Broj predavanja: 39
Razina vještine: sve razine

Krenite na sveobuhvatno putovanje Microsoftovih projekata, od početnika do naprednih razina. Upravljanje projektima pojavilo se kao najtraženija vještina 2023. godine, a ovaj je tečaj osmišljen kako bi ga opremio potrebnim znanjem i stručnošću. Microsoft Project moćan je softver za upravljanje projektima koji olakšava učinkovitu suradnju i komunikaciju unutar projektnih timova. Ako nemate prethodno iskustvo ili znanje u upravljanju projektima, ovaj je tečaj prilagođen za ispunjavanje vaših potreba.

Naš tim iskusnih profesionalaca, na čelu s procijenjenim instruktorom Johnom Smithom, vodit će vas iz temelja upravljanja projektima i složenosti Microsoftovog projekta. Kako se potražnja za kvalificiranim planerima projekata i dalje povećava, Mastering Microsoft Project pružit će vam konkurentsku prednost na tržištu. U stvari, nedavna istraživanja otkrila su da su 2 od 5 radnih mjesta za posao povezana s Microsoftovim projektom.

Upisivanjem na ovaj tečaj steći ćete mogućnost učinkovito planirati i upravljati projektima i timovima. Vještine koje steknete ne samo da će poboljšati vaše izglede za karijeru, već će otvoriti i vrata za unosne mogućnosti zarade na mreži. Bez obzira na njegovu trenutnu razinu znanja o upravljanju projektima, ovaj je tečaj osmišljen tako da služi pojedincima bez ikakvog iskustva.

Glavne teme obuhvaćene ovim tečajem uključuju:

– Definicija i primjeri projekata
– Projekt vs vs portfeljski program
– Procesi upravljanja projektima
– Područja znanja u upravljanju projektima
– Opseg projekta
– Imovina organizacijskih procesa
– Okolišni čimbenici tvrtke
– Projektne pretpostavke i ograničenja
– Izvješća o radnim performansama
– Projektna analitička struktura
– Uvod u Microsoft projekt
– Osnovna vrijednost opsega na Microsoftovom projektu
– Upravljanje resursima na Microsoft Project
– Upravljanje proračunom na Microsoft Project
– Osnovna linija
– Analiza dodavanja vrijednosti u Microsoftovom projektu
– Izvješća o projektu

Pridružite nam se danas i krenete na transformativno putovanje učenje koje će vam dati moć najtraženijih sposobnosti budućnosti.

Scroll to Top