Tečaj upravljanja projektima: Upravljanje kvalitetom

“” ”

Temeljni principi upravljanja projektima: Upravljanje kvalitetom

Kvaliteta nikada nije nesreća. Uvijek je rezultat inteligentnog napora. Naučite kako postati stručnjak za upravljanje kvalitetom.

Kvaliteta je ključni aspekt bilo kojeg projekta. Čak i ako svoj projekt isporučite na vrijeme i unutar proračuna, ako kvaliteta nedostaje, projekt se smatra neuspjehom. U ovom sveobuhvatnom tečaju naučit ćete različite pristupe kako biste osigurali da vaši projektni proizvodi zadovoljavaju potrebe vaših dionika. Od prikupljanja zahtjeva do isporuke projekta, autor, Certificirani instruktor i trener PMP -a, Ethan Thompson, vodit će vas kroz proces izgradnje visokokvalitetnih proizvoda koji impresioniraju njihove dionike i uključuju njihove korisnike.

Tijekom tečaja dobit ćete uvid u jamstvo kvalitete i alate za kontrolu kvalitete koji će vam pomoći da proizvedete pravu razinu kvalitete, a istovremeno uravnotežuju troškove. Počevši od ispitivanja kvalitete projekta i njegovih četiri glavne komponente – funkcija, izlazi, performanse i pouzdanost – Ethan će produbiti koncept osiguranja i testa kvalitete. Također će se pozabaviti problemima s uobičajenim kvalitetom i pružiti strategije za izbjegavanje. Pored toga, usredotočit će se na projekte testne tehnologije, nudeći vrijedne savjete i tehnike.

Provedbom učinkovitih i ekonomskih pristupa kvaliteti moći ćete isporučiti projekte koji generiraju trajnu komercijalnu vrijednost. Ethan će vam također predstaviti najbolje prakse za planiranje, procjenu i izvršavanje inicijativa za kvalitetu projekta u modulu upravljanja kvalitetom projekta.

Što ćete naučiti:

– Osnove upravljanja kvalitetom
– Komponente upravljanja kvalitetom
– Tehnike garancije kvalitete
– Trošak kvalitete
– Koji su alati za upravljanje kvalitetom
– Kako raditi s Pareto dijagramima
– Kako napraviti kvalitetan dom
– Započnite sa Six Sigmom
– Strategije testiranja
– Kako raditi s kvalitetom i opsegom
– Kako raditi s kvalitetom i radnim opterećenjem
– Rad s upravljanjem kvalitetom u upravljanju promjenama
– Kvaliteta i potrebe kupaca
– Kako voditi upravljanje kvalitetnim problemima
– Glavni koncepti za testiranje
– Kako provoditi testove
– Kako planirati i provoditi testove ispitivanja
– Koje su uloge za testiranje
– Koji su glavni alati za testiranje
– Kako postići izuzetno upravljanje kvalitetom

Pridružite nam se sada i postanite stručnjak za upravljanje kvalitetom!

Scroll to Top