Intenzivni tečaj upravljanja zalihama

“” ”

Tečaj intenzivnog upravljanja zalihama

Optimiziranje upravljanja zalihama: Povećavanje profitabilnosti kroz učinkovito upravljanje zalihama

Dobrodošli na naš sveobuhvatni internetski tečaj o upravljanju zalihama, ključni aspekt procesa lanca opskrbe bilo koje tvrtke. U ovom ćete tečaju duboko razumjeti upravljanje i kontrolu zaliha i naučiti razne alate i tehnike za optimizaciju troškova i povećanje profitabilnosti.

Što je upravljanje zalihama?

Upravljanje zalihama odnosi se na postupak traženja, pohranjivanja, korištenja i prodaje zaliha tvrtke. To uključuje upravljanje sirovinama, komponentama i gotovim proizvodima, kao i pohranu i obradu ovih predmeta. Postoje različite vrste upravljanja zalihama, svaki sa svojim prednostima i nedostacima, ovisno o potrebama tvrtke.

Kroz ovaj tečaj istražit ćete čimbenike koji utječu na upravljanje zalihama unutar vaše organizacije. Dobit ćete duboko razumijevanje različitih alata i tehnika upravljanja zalihama usmjerenim na minimiziranje troškova i postizanje razine usluge usklađenih s misijom, vizijom i ciljevima vaše organizacije.

Istaknite tečaj

– Saznajte kako učinkovito kategorizirati jedinice za održavanje zaliha (SKU) kako biste prioritetno prioritetno postavili.
– Shvatite kritičnu ulogu dobavljača i odnose s dobavljačima u optimizaciji upravljanja zalihama.
– Nabavite potpuni pregled upravljanja zalihama za vaše proizvodno ili uslužno poslovanje.

Kurikulum tečaja

– Analiza povijesne potražnje i razlike između neovisne i ovisne potražnje.
– Predviđanje neovisne i ovisne potražnje za zalihama.
– Izračunavanje optimalnih razina zaliha kako bi se smanjili troškovi i uspostavili zamjenske točke.
– Istraživanje sustava zaliha, tehnologija i upravljanja skladištem.
-Rascjepa sustava upravljanja i skladišta u pravom vremenu.
– Uvidi u izazove upravljanja lancem opskrbe i kontrole zaliha.

Bez obzira jeste li menadžer skladišta, menadžer zaliha ili uključen u upravljanje opskrbnim lancem, ovaj tečaj nudi sveobuhvatno razumijevanje načela i praksi upravljanja zalihama. Pridružite nam se kako bismo poboljšali svoje znanje, optimizirali operacije i postigli visoku dostupnost zaliha uz minimaliziranje vrijednosti dionica. Unesite sada i ukrcajte se na svoje putovanje kako biste postali učinkovit menadžer zaliha!

Scroll to Top