Lean Six Sigma bez primera

Free Lean Six Sigma Primer

Novo u Lean Six Sigma? Je li mi korisno? Gdje započeti? Odaberite odgovarajuću certifikaciju? – Lean Six Sigma bijeli pojas

Ne gubite više vremena i riskirajte da vam karijera nestaje bez Lean Six Sigma znanja! Otkrijte snagu Lean Six Sigma i transformirajte njegovu budućnost.

Početnički raj

Ako ste uvijek bili znatiželjni o Lean Six Sigma, ali niste sigurni u svoju važnost za svoju profesiju, to je sada vaša prilika da to saznate. Ovaj je besplatni tečaj osmišljen tako da pruži praktično znanje o principima i konceptima Lean Six Sigme. Podijelite ovu priliku sa svojim bliskim prijateljima i kolegama.

U ovom ćete tečaju naučiti kako primijeniti koncepte Lean Six Sigma na različite scenarije na poslu, društvo i kod kuće. Dobit ćete bolje razumijevanje važnosti Lean Six Sigma za svoju profesiju i sektor i odredit ćete razinu certifikacije koja odgovara vašim ciljevima.

Nabavite certifikate poput Lean Six Sigma Yellow Belt, Lean Six Sigma Green Belt i Lean Six Sigma Crni pojas mogu uvelike koristiti vašoj karijeri. Ne samo da ćete steći profesionalnu kvalifikaciju za poboljšanje životopisa, već ćete naučiti i sustavni pristup i probleme temeljeni na problemima za učinkovitu analizu. Bez obzira jeste li teže izvršnog direktora, poduzetnika ili javne figure, mogućnost rješavanja problema istaknut će vas od drugih u vašem području. Ova vrijedna sposobnost nesumnjivo će povećati vašu karijeru.

Teme obuhvaćene ovim tečajem uključuju:
– Definicija Lean Six Sigma
– Relevantnost za analizu podataka i znanost
– Žuti pojas, zeleni pojas i crne pojaseve u Lean Six Sigma
– Kako postati certificirani zeleni pojas Six Sigma (CSSGB) i certificirani Crni pojas Six Sigma (CSSBB)
– Važni uvjeti šest Sigma
– DMAIC koraci
– Šest protoka projekta Sigma
– Savjeti za certificiranje

Dodana su dva nova djela: sudjelujte i dobijte povratne informacije od ostalih učenika i poboljšajte svoje znanje

Dodano šest Sigma Cross i otopina

Što ćete naučiti:
– [Sadržaj tečaja]

Scroll to Top