Tečaj za prijelaz usluge – pristup JIRA / DEVOPS

“” ”

Prijelaz usluge – pristup Jira / DevOps

Saznajte prijelaz usluge pomoću JIRA u pristupu DevOps, način da se riješi prijelaz kako biste smanjili trenje isporuke

Jeste li umorni od korištenja zastarjelih metoda poput Excel proračunskih tablica za uslužni prijelaz? Da li se suočavate s izazovima premještanjem beta timova u ekipe uživo zbog posljednjih minutnih zahtjeva? Zanima li vas karijera u tranziciji usluga i želite razumjeti glavne izazove koje možete pronaći? Ne gledajte više, ovaj je tečaj savršen za vas!

U ovom sveobuhvatnom tečaju uronit ćemo se u svijet tranzicije usluge, usredotočujući se na boli između razvojnih timova i timova za usluge uživo. Istražit ćemo kako pristup JIRA / DeVops može pomoći u rješavanju ovog problema. Tijekom cijelog tečaja obraćat ćemo se sljedećim temama:

1. Promjena načina razmišljanja u prijelazu s ITIL -a u DevOps

2. Pregled Općenito za prijelaz usluge

3. Kako strukturirati JIRA za uslužni prijelaz

4. Kako model zapravo radi

5. Neka logistička razmatranja

Ovaj tečaj prihvaća izravan pristup kako bi osigurao da steknete potrebno znanje prije provođenja ovog novog rješenja za tranziciju usluge. Osigurat će se vizualna objašnjenja koja će vam pomoći da shvatite kako se ova metodologija može provesti. Na raspolaganju sam da odgovorim na sva pitanja i pružim dodatnu podršku nakon registracije.

Pridružite nam se sada i saznajte kako koristiti JIRA kao metodu tranzicije usluga, popunite jaz između njegovih ITIL i Agile timova i učinkovito uhvatiti zahtjeve dionika. Ne propustite ovu priliku da poboljšate svoje sposobnosti tranzicije usluga. Upišite se danas i zajedno se ukrcajte na ovo putovanje učenjem!

Napomena: Imena ljudi u ovom tekstu promijenila su se u imena kako bi se osigurala originalnost i izbjegla.

Scroll to Top