Tečaj upravljanja informacijskom sigurnošću na temelju ISO 27001

Uvod u upravljanje informacijskom sigurnošću na temelju ISO 27001

Uvodni tečaj u SGSI – Sustav upravljanja informacijskom sigurnošću na temelju međunarodnih standarda ISO/IEC 27001 i 27002, kao dio najboljih praksi i upravljanja, te kao osnova općeg zakona o zaštiti podataka – LGPD. Saznajmo o konceptima informacijske sigurnosti, SGSI -u, strukturi i radu standarda ISO 27001 i 27702 i njihove kontrole zaštite podataka. Koristit ćemo ovo znanje i kontrolu standarda kao vodič za implementaciju sigurnosti i zaštite podataka u tvrtki, u skladu sa zakonom, na jednostavan, jednostavan i objektivan način, s mnogim praktičnim primjerima koji će pomoći i voditi IT profesionalce od drugih Područja, studenti IT -a, poduzetnici i drugi profesionalci koji su uključeni u proces usklađenosti s LGPD -om koji trebaju naučiti o informacijskoj sigurnosti. Sav ovdje naučeni sadržaj može se koristiti za pomoć u dobivanju certifikata u 27001 standardu i za tvrtku i za profesionalce.

Što ćete naučiti

Uvod u upravljanje informacijskom sigurnošću na temelju međunarodnih standarda kao što su ISO/IEC 27001 i 27002 za usklađenost tvrtke s LGPD zakonom.
Shvatite važnost informacijske sigurnosti i LGPD zakona.
Razumijevanje strukture, koncepata i funkcioniranja standarda informacijske sigurnosti koji su dio najboljih praksi i upravljanja, te su zahtjevi LGPD zakona.
Proučite standardne sigurnosne kontrole koje će služiti kao vodič za prihvaćanje zaštite podataka od strane tvrtki.
Najbolja struktura prakse i upravljanja u koju je ugrađena sigurnost, s mnogim praktičnim savjetima i primjerima koji pomažu i vodiju tvrtke i profesionalce.
Smjernice i savjeti za vlasnike malih i srednjih poduzeća u ovom procesu prilagodbe, kao i potrebna znanja o sigurnosti.
Sadržaj koji se može koristiti za dobivanje certifikata u 27001 standard i za tvrtku i za profesionalce.

Scroll to Top