Tečaj administracije zaliha: Modeli i praktični slučajevi

“” ”

Upravljanje zalihama: Modeli i praktični slučajevi

Optimiziranje odnosa između razine usluge, troškova i operativnih performansi

Želite li naučiti kako identificirati i primijeniti najprikladniji model zaliha za svoju organizaciju, optimizirati odnos između korisničke usluge, troškova zaliha i operativnih performansi? To je upravo ono što ćete naučiti na ovom tečaju za upravljanje zalihama. Ja sam David Johnson, imam MBA za inkae i doktorat iz menadžmenta sa Sveučilišta Saint Gallen u Švicarskoj. Kao akademik, svoje sam istraživanje predstavio na nekim od najprestižnijih konferencija na globalno poznatim sveučilištima. Također sam koautor više od 25 slučajeva obrazovanja, od kojih su neki uključeni u slučajeve institucija poznatih kao Harvard i Michigan.

Do 2020. godine odlučio sam prijeći na posao na sveučilištima i otkrio da bi moja svrha u životu bila dijeliti sadržaj svjetske klase po simboličnoj cijeni na mrežnim platformama, pomažući što većem broju ljudi u razvoju vještina koje zahtijeva tržište rada . Ovaj sveobuhvatni tečaj uključuje prezentacije, interaktivne karte, rješenja s rješenjima i slučaj poučavanja sličnih onima koji se koriste u glavnim poslovnim školama.

Kroz ovaj tečaj naučit ćete kako i kada primijeniti tri modela zaliha: model u jednom razdoblju, model kontinuiranog pregleda i model periodičnog pregleda. Na kraju tečaja ne samo da ćete kvantitativno razumjeti ove modele, već ćete dobiti uvid u kvalitativne aspekte koji će se uzeti u obzir prilikom primjene u stvarnom svijetu kroz nastavni slučaj.

Idealni studenti za ovaj tečaj su analitičari, menadžeri ili stručnjaci koji se nadaju u poslovanju, kupnji, lancu opskrbe, financijama, prodaji ili bilo kojem drugom funkcionalnom području koje komunicira s tim poljima. Oni su zainteresirani za razumijevanje modela upravljanja zalihama kako bi poboljšali korisničku uslugu, minimizirali troškove zaliha i poboljšali operativne performanse, a svi imaju izravan utjecaj na profitabilnost i vrijednost tvrtke.

Ovaj tečaj nudi sadržaj sličan onome koji se podučava u magistarskim programima i tečajevima izvršnog obrazovanja u poslovnim školama. Očekuje se osnovno razumijevanje statistike kao preduvjet za ovaj tečaj. Ako ste upoznati s normalnom distribucijom, nećete imati poteškoća u praćenju. Pozivam vas da pregledate podatke o tečaju i pretplatite se. Vidimo se u prvom razredu!

Što ćete naučiti

– Procjena i interpretacija triju mjernih podataka o strategiji zaliha: Razina usluge korisnicima, troškovi zaliha i operativni učinak
– Odabir najprikladnijeg modela zaliha za vašu organizaciju na temelju prirode proizvoda i učestalosti pregleda
– U -Depth razumijevanje tri modela zaliha: jedno razdoblje (model prodavatelja novina), kontinuirani pregled i periodični pregled
– Procjena količine optimalnog reda (EOQ)
– Procjena sigurnosnih zaliha
– Procijenjena razina razine narudžbe
– Analiza slučaja podučavanja slične onima koji se koriste u glavnim poslovnim školama, gdje ćete naučiti kvalitativne aspekte provedbe.

Scroll to Top